Hoofddorp: Met de schrik vrij

EvL_Weg_od_Noord (6)Hoofddorp, 20 september 2015 – Een automobiliste is zondagochtend met de schrik vrijgekomen, nadat ze van de weg raakte op de Weg om de Noord.

De bestuurster schrok van het één of ander en raakte ter hoogte van de afrit Hoofdweg van de weg. Hierbij reed ze een flink bord uit de grond en diverse paaltjes waarna de zwaar beschadigde wagen in de berm tot stilstand kwam.

De geschrokken vrouw liep geen letsel op, de wagen moest versleept worden.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_Weg_od_Noord (1) EvL_Weg_od_Noord (2) EvL_Weg_od_Noord (3) EvL_Weg_od_Noord (4) EvL_Weg_od_Noord (5) EvL_Weg_od_Noord (6)

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Met de schrik vrij”

  1. Moi

    ”..schrok van het één of ander..”. Kwam er opeens een spook achter een boom vandaan ofzo?

    Natuurlijk weet ik niet wat er gebeurd is want ik was er niet bij, echter sinds er zaken zijn als mobiele telefoons, navigatie en andere speeltjes waar je mee bezig kunt zijn tijdens het rijden komen dit soort ongevallen beduidend vaker voor.

    Paar dagen terug op precies dezelfde weg het meest verbazingwekkende wat ik tot dusver heb gezien met betrekking tot de telefoon vasthouden tijdens het rijden. Een bestuurder van een Audi die vanaf Heemstede tot aan de A4 constant links reed met wisselende snelheden, laat remmen, zeer sloom optrekken en slingeren… wat bleek? Meneer was een videochat gesprek aan het houden…

Reacties zijn gesloten.